Katten-eten is dat een werkwoord?
Katten-eten is dat een werkwoord?

Vanochtend werd ik wild wakker gekust, die druisen hippie was al weer vrolijk in de weer. Hoe zij dat doet weet ik niet, maar ze wordt wakker en begint altijd driftig haar ’ding’ te doen. De kus was duidelijk van een niet gepoetste bekkie. Ik woon samen met een grote groep katvolk, wij zijn dan ook duidelijk in de meerderheid. Denk nu niet dat er dus hier democratie heerst..neen. Er loopt hier een tweebenig wezen rond welke duidelijk de baas speelt. Zij is vrouwelijk en denkt helaas te kunnen zingen. Nu hebben wij haar zo getraind dat eten op vaste tijden gebracht wordt daar waar wij liggen, zitten en hangen en weet zij wanneer er achter ons opgeruimd moet worden. Echter zij is zeer handtastelijk, smak kussen en tuttelen...jakkes! Is haar niet af te leren heb ik moeten bemerken. Zij gaf mij dus een kleffe smakkerd terwijl ik net lekker lag te knorren..ik gaf haar een blik van: “hey..moet jij mij hebben zeg”. Dit werkte niet en weer kwamen die kleffe lippen mijn kant op. Hallo zeg..ik gaf haar een natte blaas terug. Zij, die loeder van een moeder begon te lachen en zei tegen mij: “ zeg klein ding ik heb ze groter als jij op mijn ontbijtbord gehad". Zij gaf mij nog ene kus en keerde haar kontje..en dat zo zonder staart. Wat een belachelijk gezicht! Maar die zin bleef hangen. OH..”groter dan mij als ontbijt”.., zo zij had gezegd met een lach en een kleine schittering in haar ogen. Mmm, klonk gevaarlijk maar ik ben verder gaan slapen en besteedde verder geen aandacht aan haar onzin. Echter die schittering in haar ogen hield mij wel iets waakzaam. Later in de ochtend deed ik mijn luie zen oefeningen in de buitenren en ving een deel van een telefoongesprek op welke mij zeer verontrust. Het woord katteneten viel en iets van bestellen. Ik heb net alle andere gewaarschuwd echter deze begonnen mij uit te lachen. Ha, maar ik houd haar in de gaten! Ik ben geboren op een vuilnisbelt en weet wat mensen zo al in hun mond proppen. Kat nooit gevonden dus zo smakelijk moeten wij zijn.. Ah, er wordt aan de deur gebeld en er komen dozen binnen..ik ga even op onderzoek uit. Voor de zekerheid heb ik al Peter RRRR de Vries even een mailtje gestuurd want deze onzin moet stoppen!!

 

Kali, uw blazende reporter welke op onderzoek gaat..

24/7 tweemaal daags insuline voor de diabetes dieren
24/7 tweemaal daags insuline voor de diabetes dieren